Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propali pregovori

Hrvoje Milić opet je bio u Maksimiru, ali od transfera - ništa

'18.02.2012., Pula - Prva utakmica 1/4 zavrsnice Hrvatskog nogometnog kupa, Istra 1961 - GNK Dinamo. Hrvoje Milic. Photo: Dusko Marusic/PIXSELL'
'Dusko Marusic/PIXSELL'
15.05.2013.
u 08:00

Plavi bi Istri platili 350.000 eura, ali Milić čeka konkretnu ponudu iz talijanskog kluba, a ni u Dinamu nisu sigurni bi li ga doveli ili ne

Dinamo je još jednom obavio razgovor s lijevim braničem Istre1961 Hrvojem Milićem, no ni taj drugi razgovor nije donio konkretizaciju posla. Milić ne dolazi u Dinamo, a i neće ukoliko se nešto drastično ne promijeni. Naime, Milić je jučer tražio Istrino dopuštenje da propusti trening i došao je u Maksimir na drugu rundu pregovora s plavima. Naši izvori kažu da je nedavno odbio njihovu ponudu od 120.000 eura godišnje plaće i to nakon što su Istra i Dinamo dogovorili odštetu od 350.000 eura. Koliko znamo, Milić je tada i želio doći, ali ljudi oko njega su ga od tog nauma odgovarali.

Ni jučerašnji razgovori nisu urodili plodom. Plavi nisu baš tako jako zagrizli koliko god su razmišljali o njemu, a sam Milić čeka konkretnu ponudu jednog talijanskog kluba i na kraju je jučerašnji razgovor završio kao ugodno druženje uz kavu bez obavljenog posla. Plavi ionako više razmišljaju o pojačanjima iz inozemstva, blizu su realizacije nekih poslova, ali o njima ne žele govoriti dok se ne ostvare.

Dinamo na poziciji lijevog braniča ima Ibaneza i Pivarića. Doduše, u ovom trenutku su obojica ozlijeđena (Ibanez koljeno, Pivarić mišić) no plavima je važnije naći napadača (priča se o Nigerijcu Anthonyju Ujahu koji igra u Kölnu) i ofenzivnog veznog (ode li Sammir). A lijevi će im branič trebati tek dobiju li ponudu za Ibaneza koji je ove zime produljio ugovor do 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije